Countryband Sundown

Countryband Sundown

7 november 2017 0 Door Marcel Vroon

Onze band bestaat uit 2 mannen en een vrouw. Het echtpaar van onze band Charles en Monique Nefkens, hebben vanaf het eerste uur dat ze gingen zingen altijd country gezongen. Handelsmerk van onze band zijn de prachtige 3 stemmige vocalen. 

Bovendien hebben wij, ras entertainers in huis die van elke gelegenheid een feest weten te maken. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van country muziek (rockabilly) in diverse stijlen waaronder zeker ook line dance. Wij richten ons op  festivals, meetings, markten en (straat)feesten.

Momenteel heeft de groep een prachtig repertoire in diverse stijlen gericht op line dance.

Countryband Sundown

Charles Nefkens is mister country himself. Hij beschikt over een warme emotionele stem zoals bekend van vele heden daagse country artisten. Vanaf het begin dat Charles begon met zingen was de country music zijn grote passie.

Dit is Monique Nefkens. Monique heeft een heldere, pure, zuivere en emotionele country voice, waarmee ze diverse stijlen en artiesten kan evenaren. Monique heeft sinds ze zingt altijd country gezongen en met veel resultaat.

 

Dit is Henri van Veen. Henri heeft een eigen stemgeluid waarmee hij makkelijk schakelt van Johnny Cash tot bijvoorbeeld Elvis Presley. Hoewel hij de afgelopen jaren minder actief was in de muziek heeft hij net als de andere veel podium ervaring met name in de Rock’n roll en de Blues. Hij is nu klaar om ertegen aan te gaan in het country gebeuren.

Voor kleinere zaaltjes hebben wij een installatie, voor grotere zalen huren wij de installatie.

Website: http://countryband-sundown.mozello.nl
Genre: Country, R&R
Eigen geluidsinstallatie: optioneel kleinere zalen