Piet Meulendijks overleden

Piet Meulendijks overleden

Enigszins beduust nam ik vanavond kennis van het overlijden van Piet Meulendijks. Piet heb ik één maal mogen ontmoeten bij een benefietmiddag georganiseerd door Marja Urgert te Den Haag. Een warme persoonlijkheid en een zeer sociaal en gedreven man stond tegen over mij. Wat een prettige ontmoeting met de man die zo bekend is onder de line dancers, zeker in regio Eindhoven en ver daarbuiten.

Deze ontmoeting blijft een prettige herinnering welke veel indruk op mij gemaakt heeft. Piet had vele jaren geleden met zijn positieve inzet en enorm doorzettingsvermogen een website opgezet, met veel respect keek ik daarnaar. Het vaste en meest bekende onderdeel van zijn website “de Line Dance Piet Top 10” kennen ze in alle uithoeken van Nederland.

Piet Meulendijks

Piet is bekend in de Nederlandse Line Dance wereld onder zijn pseudoniem “Linedance Piet”. Hij bracht zijn passie over aan line dansend Nederland als choreograaf en dansinstructeur, dat deed hij met zijn website en de gezellige vrije dansavonden. Hiervan hebben velen ongetwijfeld genoten. 

Op 61 jarige leeftijd is Piet Meulendijks van ons heen gegaan…

Piet je zal nog lang in al onze harten en gedachten voortleven… 

Hierbij willen ik alle nabestaanden en bekenden van Piet Meulendijks condoleren en veel kracht wensen met het verlies van een grote man.

Marcel Vroon
namens de Nederlandse Line Dance Bond


Spring naar toolbar