Houston Bernard Band

Houston Bernard Band

20 september 2018 1 Door Marcel Vroon

Houston is geboren en opgegroeid in een familie met de wortels diep in de country grond van Oklahoma en Nashville. Hij heeft in New Engeland een groep muzikanten bij elkaar gevoegd die leven en passie brengen naar de moderne country muziek. Hun country muziek is origineel, fris en hakt erin! Genomineerd voor Country Artiest van het jaar in 2015, 2016 and 2017 en doordat ze de rekeningen gedeeld hebben met Old Dominion, Miranda Lambert, Josh Turner, Florida Georgia Line, Clint Black, Cadillac Three, The Lacs, Montgomery Gentry, Dierks Bentley, Travis Tritt, Jake Owen, Eli Young Band, Josh Thompson, Scotty McCreery en vele meer…

Vol passie en humor, de Houston Bernard Band will rock you!

In July 2018 hebben ze van hun derde album de eerste single uitgebracht. “We Made Out” wordt afgespeeld in Noord Amerika, Europa en Australië!

We have released a new single and we are booking for 2019!

Houston Bernard Band – WE MADE OUT

Houston Bernard

Geboren in Oklahoma, Houston en een directe afkomeling van van de beroemde gunfighter George “Bittercreek” Newcomb, lid van de beruchte Wild Bunch en de meest gezochte man in rond 1890. Meer recent speelde Houston zijn vader en oom in country bands met sterren als Tanya Tucker en Sleepy Labeef. De twee mannen behoorde tot het meubilair in de Nashville en Oklahoma Country music scene en stonden bekend als The Rebel Brothers. Houston heeft zijn muzikale inspiratie van zijn familie’s rockabilly en country roots gemixt met passie en enthousiasme van een sterk opgezette show met hartverscheurende ballads en ‘dansen tot je erbij neervalt’ momenten.

SAMUEL CRAWFORD

Gitarist Samuel Crawford woont in Boston, MA. Hij heeft de Manhattanville College doorlopen en recent meegedaan aan een Chris Hemsworth dubbelganger wedstrijd en heeft verloren. Treurig. Maar hij vertelde dat hij nu zijn gitaar opnieuw oppakt en voorlopig het houdt bij gitaar spelen.  “Ik denk dat ik gitaar blijf spelen voor de rest van mijn leven. Ik had gehoopt als dubbelganger van Chris Hemsworth succes en veel geld zou boeken. Je weet wel een slag slaan. Het zal mijn tijd nog niet zijn. Ik moet maar naar de sportschool om hard te werken aan mijn  kwaliteiten. Hemsworth heeft goede kwaliteiten.”

JAMESON STEWART

De rommelende diepte, de verpletterende kracht dat is Jameson Stewart’s AKA Baby Rains’ basgitaar spel. Er is geen ophouden bij hem, hij en zijn basgitaar zijn één. Zoals oude stammen vanuit hun grotten op kijken naar de hemel en roepen: “Meer Bas, Meer Fundament, Meer Ritme, f’stell’bsna throd!” Het behaagt hem om dat te horen en kijk, zijn onderdanen bewegen op de muziek van zijn instrument. Alhoewel hij wel een beetje raar en bijzonder is, hij is ook vriendelijk. Hij zal altijd uw roep om meer bas solo’s beantwoorden. U zult het ritme in uw buik voelen en het verlangen om uw heupen los te gooien. Wees niet bang voor hem. Verheug u op een beleving met en door de lage tonen.

BEN BLANCHARD

Blan Blan is opgegroeid tussen de wolven op de bevroren toendra van Canada. Hij leerde op de keyboard spelen door kleine stenen op een rij te leggen en deze met blote handen kapot te slaan, of was het zijn beren handen? Het is moeilijk om het verschil te zien als de man midden in een verschroeiende orgel solo zit. Leslie draait, trekt en glijdt in en uit over de toetsen als jonge wolven in de lente, die hem ervan weerhielden te verhongeren. Ze toonde hem hoe hij moest overleven in het barre landschap dat, zelfs nu, zijn harige, ijzige ziel terug wil naar de ontzagwekkende stilte en de angstaanjagende kou van Canada. De god van de ongetemde wolven zullen je tot op het bot koelen en tot in je onderbroek strelen, want het is goed, en het is orgastisch.

Matt Salvo

Wat voor rudiment speelde je net..??

Oh, hallo daar! Ik ben Matt! Geboren en opgegroeid in Waltham, MA, en oefen paradiddles voor meer dan een decenia.

Ik hou ervan om rudiments te spelen op het strand en bij het zwembad. Je zal me waarschijnlijk lachend achter mijn drumstel zien spelen. Ik kijk er altijd naar uit om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden op te doen. Kom na de show maar gedag zeggen!

Officiële website van Houston Bernard Band


Other YouTube video’s