Over de NLDB

Over de NLDB (De Nederlandse Line Dance Bond) kunnen we kort en krachtig zijn. De Nederlandse Line Dance Bond is een particulier initiatief geboren uit de gedachte dat alle Line Dancers tezamen alle kennis in huis hebben en deze op één locatie met elkaar gaan delen. Denk hierbij aan informatie welke en waar Line Dance clubs gevestigd zijn, vrije dansavonden of evenementen gehouden worden. Vanuit deze gedachte komt de slogan:

De Nederlandse Line Dance Bond is voor en door Line Dancers!

Doelstelling

Het doel wat we voor ogen hebben is om met een open community een centrale informatiebron op internet te onderhouden waar geïnteresseerde, dansers en verenigingen terecht kunnen voor informatie over Line Dance clubs, locaties en evenementen en ter promotie van deze geweldige hobby. Met de website van de NLDB willen we de beleving en kwaliteit van Line Dance naar een hoger niveau tillen. 

De twee kerntaken

1 Links naar line dance clubs

Op de website staat een overzichtelijke lijst van links naar websites van de Nederlandse Line Dance Clubs. Deze lijst is eenvoudig door te zoeken op clubnaam, plaats of provincie, er staat ook een Google maps kaart met “landmarks” op.

2 Links naar evenementen of vrij dans gelegenheden

Op de website staat een overzichtelijke lijst van links naar websites van evenementen of de organisatoren hiervan. Deze lijst wordt alfabetisch geordend, de evenementen vindt je tevens in onze agenda. De evenementen agenda kan door iedereen met een (gratis) account aangevuld worden.

Ons team

Naast alle Line Dancers die incidenteel hun bijdrage leveren zijn we trots op ons team dat geheel belangeloos voor u klaar staat. De NLDB heeft vaste vrijwilligers die door hun inzet een prominente plaats krijgen.

Ons team:

Marcel Vroon – oprichter, algemene zaken, webredacteur

Schrijvers:

Kil Timmers
Liliane Kühtreiber
Meindert Koning
Marian Meesters

Controleurs:

Wally van ‘t Hul – regio Elsloo (L)

Agenda toevoegingen:

Piet en Francien Vermonden

 

Voelt u er ook wat voor om een steentje bij te dragen aan de informatievoorziening voor Line Dancers? 
Kijk eens op onze vacature pagina.
Samen zijn we sterk voor meer Line Dance plezier!

“Onze dank gaat elke dag uit naar alle vrijwilligers en personen die belangeloos informatie opsturen.”


Linken naar onze website?

Wilt u een link plaatsen naar deze website of een specifieke pagina? U hoeft daar geen goedkeuring voor te vragen, sterker nog: het wordt zelfs zeer gewaardeerd!

Men is ook vrij artikelen te gebruiken op andere websites onder voorwaarde dat er een link naar de betreffende pagina of NLDB website als bronvermelding wordt vermeld. Het zomaar kopiëren van de teksten zonder bronvermelding is overigens niet toegestaan, het schrijven van deze teksten heeft ons namelijk bijzonder veel werk gekost! Mijn advies is dan ook: probeer het zelf ook eens!

Met vriendelijke groet,

Marcel Vroon
NLDB

 

Afbeeldingen voor op uw website

Klik rechts op een van de afbeeldingen om deze op te slaan…

Over de NLDB

 

 

 

Over de NLDB